tiistai 16. syyskuuta 2014

Mustavalkoista olohuoneessaSyksyn tullen Marimekon väriloisto olohuoneen sohvalla saa luvan väistyä. Tulee rauhoittumisen ja mustavalkoisuuden aika muutamaksi kuukaudeksi.

Syksy on upeaa luonnon väriloistoa, mutta meidän koti saa hetken aikaa levähtää niin, että väripilkutkin häviävät lähestulkoon kokonaan.

Mustavalkoisuus tuo arvokkuutta,tyylikkyyttä ja samalla rauhaa. Mikään ei oikein pistä silmään. Samalla se on tylsää ja turvallista. Ei ainakaan omaperäistä, mutta yhtenäistä ja kokonaisuus on tällöin helposti hallittava.

Ikean torkkupeitto. Halpaa ja hauskaa sisutstusta. Materiaali on kaikkea muuta kuin aitoa, eli jotai polyesterihässäkkää, mutta mukavan tuntuinen silti.


Ikean tyyny, pehmoinen ja plyyssin tuntuinen. Väri on musta-luonnonvalkoinen. Minä yhdistän luonnonvalkoista ja valkoista täysin surutta. Voisin kuvitella, että sisustusguruilla nousee kissankarvat pystyyn, mutta minuun makuun tämä toimii.

Ikean todellinen helmi tämä tyyny. Halpa kuin mikä ja toinen puoli rauhallisempi, raidoitettu.Marimekon kankaasta teetetyt tyynyt. Tämä kuvio viehättää minua suuresti. Se on aika pientä printtiä näin isoissa tyynyissä, mutta näyttää silti hyvältä. Pitkulaiset tyynyt ovat niskatyynyinä. Niissä on kangas ommeltu siten, että reuna hyödynnetty kokonaan.


Talja lattialla pääsee oikeuksiinsa tulemalla esille sillä, että se ei olekaan mustavalkoinen. Taljan väritys on kerrassaan upea, tätä etsittiin kauan sillä, sen oli sovittava olohuoneen tapetin väreihin. Etsiminen kannatti, sillä Ikeasta tämä löytyi pengottuani monen monta kauppaa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti