tiistai 11. maaliskuuta 2014

ClassiCon Selene kattovalaisin - Elloksen versiona meidän kodissa,hups!

Huomasin eilen lukiessani Maaliskuun Glorian koti - lehteä, että taidan olla designvaras, aivan vahingossa.
No en sentään replicaa ole ostanut tarkoituksella, mutta yläkerran aulassa koristaa Elloksen kattovalaisin, joka muistuttaa mielestäni ClassiCon Selene kattovalaisinta.

Elloksen valaisin maksaa ovh. 129e ja on nytkin myynnissä. Kirkasta lasia, lasipallon halkaisija 25cm, musta kangasjohto. Huomionarvoista myös, että musta kupu katossa on todella tyylikäs, terästä kait. Muuten pidän valaisimesta, mutta se kerää lasipallon sisään pölyä, joten hankala pitää puhtaana.

ClassiCon Selene Suspension valaisimen on suunnitellut vuonna 2006 Sandra Lindner. Valaisimia myydään useassa koossa, halkaisijat ovat 20, 25,30,35 ja 45 cm Hinnat ovat noin 440e - 615e ulkomailla ainakin.

Huomasin vielä, että nyt kun kupari on jälleen ajankohtainen, että näitä valaisimia saa myös kuparisena. Todella upeita ovatkin. Eli Selene Suspension Copper - valaisin. Hinnat noin 600 - 775e.

ClassiCon valmistaa design- tuotteita, moderneja klassikoita ja yksinomaisia keräilijä kappaleita. Huomaan tuntevani ClassiConilta ainoastaan kopioita/ replicoita. Eli sen verran nimeä näyttää olevan, että heidän tuotteitaan on kannattanut kopioina myydä.


En osaa edes sanoa myydäänkö näitä  Selene valaisimia Suomessa. Vepsäläiseltä etsisin ensimmäiseksi varmaankin.

Kuvissa näitä valaisimia on yhdistelty esim. keittiön pöydän päälle useita, eri kokoisina. Se näyttääkin tuovan valaisimet edukseen esille. Vaatii tosin tilaa reilusti, että se isoin pallo mahtuu mukaan! Mutta näyttävyyttä hakevalle ainakin sopii.

Nyt vertailukuvat, Aloitan Elloksen valaisimella, herkut eli aidot design klassikot lopuksi linkkeinä, kannattaa klikata!

Ellos Kattovalaisin lasipallo
Linkit sivustolta, joka toimittaa myös Suomeen. AmbienteDirect.com on Saksan johtava design tuotteiden online myyjä. Vaikuttaa ainakin luotettavalta paikalta ostaa. Se on hyvin tärkeää design tuotteita ostaessa. Hälytyskellojen kuuluu soida jos mm. hinnat liian alhaiset.

Heillä on myös DesignHaus - Design talo Münchenissa, jossa voi käydä paikan päällä ostamassa ja ihastelemassa tuotteita, joten sinne siis joku päivä! Hyvä syy mennä Müncheniin, tai sitä kautta ainakin jonnekin päin maailmaa. AmbienteDirect.com DesignHaus

http://www.ambientedirect.com/en

ClassiCon Selene Suspension valaisin

ClassiCon Selene Suspension - Copper

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti