tiistai 29. maaliskuuta 2016

FINLAYSON JA KUVATAITELIJA HANNU VÄISÄNEN!!!

Mielettömän upea lopputulos Finlaysonin ja Hannu Väisäsen yhteistyöstä. Kerrassaan hienoa uudistumista Finlaysonilta, sillä tällaista olen minä ainakin kaivannut.

Katso linkistä mallisto:

https://finlayson.studio.crasman.fi/bank/tiedotteet/finlayson_hannu_vaisanen_2016

Olen vuosia jo tykännyt Marimekon ja Miina Äkkijyrkän yhteistyön tuloksista, jotka ovat edelleen mielestäni henkeä salpaavia. On mahtavaa nähdä, että jälleen pystytään tuomaan taide tavalliseen kotiin.

Näissä kuvioissa on leikkisyyttä, mikä kiehtoo ja viihdyttää. On hauska katsella kuvioita ja hahmotella niistä omia ajatuksia ja fiiliksiä. Yllä oleva pöytäliina sopisi mielestäni vallan mainiosti lasten kutsuille tai aikuisten illan istujaisiin. Nämä siis toimivat todella monessa menossa.Pienissä tehoneliöissä kun asuu, on avoketttiön ja olohuoneen yhdistäminen on helppo tehdä tekstiileillä.  Voisin hyvin kuvitella tuon liinan ja tyynynpäällisen meidän kotiin tulevan 2016 kesän sisustukseen. Josko ne saan haalittua, niin laitan tähän sitten oikeita kuvia.

Pussilakanasetti, joka varmasti miellyttää monia musta-valkoisen sisustusbuumin myötä. Meillä on makuuhuoneessa Cole&Sonin woods tapetti , johon voisin hyvin yhdistää tämän setin.

Hannu Väisäsestä haluan kertoa vielä, että hän on sekä kirjailija, että kuvataiteilija. Melkoinen monilahjakkuus onkin, sillä saanut mm. Finlandia palkinnon romaanistaan toiset kengät. Se meneekin sitten lukulistalle tämän minulle uuden tuttavuuden myötä. Wikipedia kertoo myös, että hän on kansainvälisesti arvostetuimpia suomalaisia taiteilijoita.

Minun taiteellinen silmä on olemattoman kehittymätön, mutta tämän Finlaysonin ja Väisäsen yhteistyön myötä innostuin perehtymään Väisäsen taiteeseen enemmänkin.

Kuvat on ladattu oheisen linkin kautta, josta voit katsoa koko malliston. Kiitos, että olikin näin kätevästi laitettu esille, sillä useimmiten en osaa oikein lainata kuvia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti