lauantai 3. tammikuuta 2015

Gant Home - Onko sen väärti?

Gantilla on paljon ylellisen tuntuisia kodin sisustustuotteita, mutta meille päätyi vasta ensimmäiset pyykeet kokeiluun Stockmannin alen kautta.

Ostin valkoisen ja harmaan kylpypyyhkeen, jotka tuntuvat erittäin pehmeiltä ja laadukkailta. Kokemusta ei siis ole miten pehmeydelle käy jatkossa, sillä en käytä rumpukuivausta.

Olen aina ennen luottanut Luhdan ja Finlaysonin valikoimaan pyyhkeissä, mutta nämä olivat niin hienot, eikä edes liian jenkkityyliset. Olihan ne siis pakko napata itselle.

Gant merkkinä on yleisesti liian amerikkalaistyylinen minun makuun, mutta olen huomannut, että löytyy heiltä hillittyjäkin juttuja, jotka sopivat myös pieneen skandityyliseen kotiin. On siis vanhanaikaista ajatella minulta, että he tarjoavat vain sistukseen tähtikuosia. Niitähän löytyy valikoimassa aika lailla, mutta ne ovat valitettavasti kovin mennyttä aikaa.

Kuten huomaa kuvissa niin hyvin hillitysti Gant -merkki esillä, samalla värillä neulottuna, eikä tähtiä löydy vaikka etsisi. Nyt siis aika näyttää onko nämä sen väärti, että hankkisin näitä mm. ovh hinnoin.

Tässä kuvissa nämä ihanuudet, nyt on iPhone5s, jolla kuvaan. Kamera siis edelleen laatikon uumenissa..


p.s. Gantin nettisivuilla on alet meneillään, kovin hillityt 30-40 % mutta  niiden hinnoista noillakin prosenteilla lähtee useita kymppejä pois.. ja myös tähtityynyjä alessa, jos niitä joku vielä kaipaa ja jaksaa.

http://fi.gant.com


Nyt on Gantin pyyhkeitä testattu käytännössä ja todellakin ne tuntuvat ylellisiltä myös käytössä. Täytyy sanoa, että pehmeys on aivan omaa luokkaansa verrattuna esim. Luhdan pyyhkeisiin. Nyt ainakin on sellainen tunne, että tästä laadusta maksan jatkossakin, vaikka sen täyden hinnan jos ei Stokkan Hulluilta Päiviltä löydy tarjouksessa. Siellä on menneinä vuosina ainakin ollut Gant pyyhkeitä tarjouksessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti