tiistai 20. tammikuuta 2015

Tuhlarin tuleva Helmikuu, EI shoppailua

Mä olen intohimoinen shoppailija, tässäkin kuussa mennyt varmaan niin paljon, etten uskalla laskea. Tietty tammialet ovat olleet löytöjen aikaa, mutta nykyään alennusmyynnit ovat käynnissä ympäri vuoden.

Shoppailen  naisten vaatteita, lasten vaatteita, miehen vaatteita, sisustustavaraa,huonekaluja, harrrastevälineitä ja uusi autokin meille tuli. Siis aika lailla laidasta laitaan rahaa menee.

Nyt on siis haaste tulossa! Ei shoppailua ollenkaan helmikuussa. Minuaa hirvittää tämä tilanne, mutta toisaalta kutkuttava ajatus säästää. Tähän ei lasketa sitä, että meille toimitetaan helmikuussa uusi upea valkoinen nahkasohva.

Ruokaa ja pakollisia menoja tietysti on, mutta siis ei ns. turhakkeita eli ei vaateshoppailua, eikä sisustuskamaa yms.

Täytyy sanoa, että onneks Helmikuu on lyhyt kuukausi, sen verran tiukkaa tekee tämä haaste.
Mut en vaan jaksa, että pieni koti täytyy krääsästä. Nyt siis tarkoitus kierrättää ja myydä samalla turhaa tavaraa ja vaatetta pois. Kevät siivousta monessa mielessä siis!Niin kauniita kuin nämä Iittalan rasiat ovatkin, niin huoh, ostan lähinnä huvikseni niitä!! Aina löytyy tarpeita, kun niitä itselleen luo ja suo..


Eiliseltä illalta tämä kuva, eikä tässä kaikki ostokset edes ole, siitä on purettu pois muutama laatikko aletavaraa.. Nämä kaikki olin tilannut pojalleni. Ihania käyttövaatteita, mutta rajansa kaikella, vaikka kohtuu hinnalla sainkin.

No nyt siis pienet vaatteet kiertoon, oman vaatekaapin suursiivous edessä, eli siinäpä tehtävää helmikuulle.  Olisipa kiva saada sijoituksistaan merkkivaatteisiin jo välissä omiakin pois. Olen ajatellut niin, että ostan laadukkaita tuotteita, jotka kierrättyy helposti. Todellisuus hieman toinen tosin.

Tämä säästötavoite sanottu nyt sopivan julkisesti, eli tulen raportoimaan tänne kuinka minun käy haasteessani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti