tiistai 8. huhtikuuta 2014

Hullua! Hullut päivät mania alkaa

Ensimmäinen Hullut Päivät -tilaus lähti suunnitelmien mukaan matkaan. Jännitin tietty kovasti, että ehdin heti napata sen Arne Jacobsenin suunnitteleman, Rosendahl Bankers- herätyskellon.

Sain kuin sainkin sen!
Seuraavia mahtavuuksia bongasin jo, joista löytö on Rosendahl AJ Bankers Seinäkello!
Tässä kellossa on Hullut Päivät -hintalappu kohdallaan, on sen verran alennusta tarjolla. Onnekas, joka sen nappaa.


Muuta ihanaa krääsää on tulossa tarjolle pilvin pimein.

Halvemmalla budjetilla on tulossa myyntiin KE klo 18!!! HAY puinen Käsi!! Tämä on sellainen blogi-esine, joka varmsti on esitelty useissa blogeissa.
Minä haluaisin tämän sormustelineeksi, eli käyttöön oikeasti. Suomalaisittain pidän siitä, että tavaroilla on funktio.


- Käden sain tilattua samalla kun tilasin miehelleni Tiger Of Sweden ja J.lindebergin farkkuja.Poitsulle tilasin jo Bogin tennarit, ihan värin perusteella - sini-keltaiset. Sisäinen ruotsalaisuus nostaa päätään minussa välillä. Näitä tennareita myynnissä useampana päivänä käsittääkseni, että eivät varmaan ihan heti ole lopussa jos innostut. Työille niitä oli pilkullisina - minä mielsin ne tytöille oleviksi.

Torstaina myyntiin tulossa:

NOOM parkatakki, tummansininen. Edullinen, kätevän oloinen. Mietin, että tuo saattaisi mennä hyvin pieneen tilaan, joten ois kätevä perustakki työmatkoilla.

Alla Pieces tuubihuivi, jus because. Tuo ylimmäinen valkoisella pohjalla on nätti, ainakin hetken. Harkitsen.


-Nämä ihanuudet olikin jo myyty loppuun verkosta.

Kuvat napattu lainaan suoraan Hulluilta päiviltä.Hullut päivät mania oli aika kaukana maniasta, Jumbon Stokkalla. Me mentiin pojan kanssa sinne 11 maissa ja varauduttiin ihmismassoihin, mutta siellä oli enemmänkin tyhjää.. Mitä on tapahtunut? Ostaako ihmiset verkosta kaiken tarvitsemansa? Vai onko talous taantumassa? Eikö uskalleta kuluttaa enää??

En tehnyt superlöytöjä enää, ostin duuniin sukkiksia, Vilan parkatakin musta - työmatkoille kätevä ja halpa. Herkusta tietysti Hulluja Munkkeja, nam.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti