tiistai 8. huhtikuuta 2014

Yki Nummi Innolux Modern Art -valaisin tarjottimella
Tämä valaisin on kerrassaan helmi. Yki Nummi suunnitteli Innolux Modern Art -valaisimen vuonna 1955. Se on päässyt New Yorkiin nykytaiteen muoseon, Museum of Modern Art kokoelmiin.

Kaunis ja yksinkertainen muotoilu, mutta erityinen silti. Sopii hyvin värinsä ja muotoilunsa puolesta skandinaaviseen kotiin.

Yki Nummen valaisimia löytyy useita meiltä kotoa, sillä ne ovat mielestäni takuuvarma valinta, jos haluaa miellyttävän valon saada aikaiseksi. Plussaa on sekin, että nämä eivät hinnoillaan mene mahdottomuuksiin.

Valaisin näyttää aika rennolta tarjottimen päällä, mutta miksi kukaan pistäisi valaisimen tarjottimen päälle? No yleensä tummalla alustalla tv-tason päällä majailee meidän kodissa Modern Art ja halusin tuoda sitä enemmän vielä esille, joten lykkäsin vaalean tarjottimen alustaksi sille.

Valkoinen tarjotin on Färg&Form Sweden, Ernst - sarjaa: " Man kan fråga sig vad vi spar all tid till" - tarjotin. Ostettu Tukholmasta.

Harmaa-valkoraidallinen on Ikean tarjotin. Hyvä ja edullinen ostos. Niitä on minulla pari kappaletta, jotta voin yhdessä käyttää myös - esim. kahden hengen kattauksessa.Käytän tarjottimia myös kahvipöydän päällä olohuoneessa. Normann Copenhagen tablo - pöytä ansaitseekin tulla suojatuksi.


Tässä seuraavaksi muutamia yhdistelmiä Tablon päällä. Nämä ovat näitä arjen pieniä, päivittäisiä muutoksia, millä saa mukavasti ilmettä muuteltua.

Iso, pyöreä kukkatarjotin on Ikeasta.kuvattu Samsung EX1 -kameralla. Päädyin napsimaan kuvat, sillä kameraa käsittelin ensimmäistä kertaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti