maanantai 3. maaliskuuta 2014

Iittala Alvar Aalto Finladia- maljakko

Kevät ja tulppaanit! Siitä se ajatus kunnollisesta maljakosta lähti..

Minulla on vakaa aikomus pitää koko kevät tulppaaneja keittiön pöydällä.
Mihinkäs muuhun ne sopisi paremmin kuin Alvar Aallon Finladia -maljakkoon!


Maljakko valkoisena, kapeana ja korkeana on varmasti juuri hyvä tulpaaneille. Valkoiseen väriin päädyin siksi, että se on ajaton ja siihen sopii kaiken väriset kukat.

Uutuutena on lohenpunaiset Aalto maljakot. Upeita nekin ja punaisen sävyihin aina mieltyneenä olisin voinut senkin ostaa, mutta mennään nyt yksi maljakko kerrallaan.

Isoäidilläni on Alvar Aalto kukka - kokoelma valkoisesta lasista, ja se on vertaansa vailla! Toki hinta n. 1600e on myös sen mukainen. Minun täytyykin kuvata ihanuus, kun poikkean seuraavan kerran hänen luonaan.

Ittala Valkoinen maljakko

Iittala - Alvar Aalto - Maljakko 120 mm lohenpunainenNo nyt sain haettua Postista  120mm valkoisen maljakon, tässä se siis livenä. Todella kaunis ja valkoinen oli oikea valinta meidän kotiin. Erityisesti pidän tästä kapeasta mallista. Tämä  ei ole läheskään niin paljon esillä ollut kuin se "normikokoinen" vaikka sekin kyllä kelapaisi minulle. Tämä kapea on todella siro, jopa pienempi kuin mitä olin mielessäni kuvitellut.

Odotan huomista Naisten päivää - jospa saisin mieheltäni tulppanipuskan koristeeksi.

Ajatus: Iittala voisi valmistaa tälle kaveriksi mustan. Laittaisin ne vierekkäin esille. Ainakaan valkoisen tai muun värikkään maljakon kanssa se ei olisi edes liian synkkä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti