perjantai 21. maaliskuuta 2014

SS14 halpismuotia Damista

Tein reissullani muutaman keväisen vaatelöydön, jotka haluan esitellä.

Paita Bershkasta, 18e - Ilove it when you call me baby -tekstillä.  Edessä kukkia ja takana raidoitus. Kangas on ohutta, sifonkimainen edestä ja ohuen ohutta neulosta takaa. Malli on rento ja löysä, mutta istuu päällä kivasti silti.

En ole yleensä tekstifani, mutta tässä paidassa oli sitä jotain, joten ostin pois. Ehdin jo eilen käyttää sitä sinisten farkkujen kanssa.

Bershka on Espanjalainen merkki, kuuluu samaan kuin mm. Zara -ketju. Bershkaa löytyy 64 maassa, yli 900 liikettä.  Bershkan liikkeissä vierailen aina ku sellainen tulee vastaan.
Taustalla roikkuu oranssi satulalaukku H&M, niiteillä koristeltuna, SS13 mallistosta. Burberryn pikkulaukku ja Global Villahuivi - vaaleankeltainen-mintunvihreä. Villa on todella ohutta ja aivan ihanan tuntuinen päällä, Stokkalta löysin SS13 alesta.

Tämä alakuvissaoleva paita on WE - merkkinen"collegepaita, leveähköt ja vajaamittaiset hihat. Väri on vaalea beige- grafiitin harmaa.

WE on alunperin Hollantilainen merkki toimi vain Hollannissa, nykyään 7 eri maassa, n. 230 liikettä. Mutta EI Suomessa vielä ainakaan.

WE:llä on vaatteita naisille, lapsille, miehille sekä mm. asusteita, kenkiä, laukkuja. Eli reissuilla kannattaa bongata liike ja poiketa. Pidin erityisesti heidän valikoimastaan pienten poikien vaatteissa. Ne olivat todella värikkäitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti