keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Suosikkimatto Ellos home, villaa

Elloksen suosikkimattoja on meillekin päätynyt jokunen.  Näitä mattoja löytyy varmasti monista kodeista! Hinta-laatu kohdillaan useimmissa, ehkäpä siksi myös minä pidän näistä.
Ei ole niin kalliita mattoja, etteikö raaskisi vaihdella kauden mukaan.

Tämä villamatto harmaana ja mustana on meidän kotia sisustanut eri paikoissa jo viime kesästä saakka. Jälleen hullaannnuin matosta ja onhan niitä ainakin yksi vielä saatava.
Isoin koko 170 x 240 cm harmaan värisenä lähti tilaukseen. Harmaa matto meillä on jo käytävämattona, eikä ajatuskaan kyllästyä siihen.

Villamatto tuntuu jalalle aivan mielettömän hyvältä mielestäni, etenkin talvipakkasilla se lämmittää jalkoja. Jos huonoja puolia pitää mainita niin, tätä mattoa saa ja pitää imuroida ahkeraan. Siitä irtoaa pientä karvaa, joten allergikoille ja muutoin siivoushulluille en suosittele. Kaikille muille voinkin sitten suositella lämpimästi.Ellos Villamatto

Vielä voisin kehua tätä mattoa siten, että nyt niitä löytyy  useissa väreissä. Rohkea sisustaja valitsee roosan tai vaalean turkoosin. Minäkin haaveilen roosasta, mutta en uskaltanut vielä ainakaan lähteä sille linjalle. Se olisi ehkä kesähelteiden aikaan valintani, mutta muutoin ei.

Toisaalta lasten huoneessa näyttäisi molemmat värit, roosa ja turkoosi varmasti hyvälle. Varsinkin tytön huoneen sisustukseen voisin tämän maton kuvitella hyvin. Minulla tosin tyttöä ei ole.

Olen myös hullaantunut Tanskalaisesta Ferm Living - merkistä, jonka graafisuus sopii mielestäni tämän maton tyyliin. Voisinkin bongata jostain olohuoneen pöydälle esim. Ferm Living -tarjottimen lisäksi.
ferm LIVING TarjotinEi kommentteja:

Lähetä kommentti