lauantai 22. maaliskuuta 2014

Lauantaiaamun tunnelmaa

Aamu venähti mukavasti, kun poika katseli puhelimestani lastenohjelmia ja Frööbelin palikoita. Vanhemmat saivat siis aivan rauhassa nukkua pitkään.

Aurinko paistaa, joten taidan pistää lenkkarit jalkaan ja suunnata tunnin juoksulle, ihanaa!

Peti on rennosti pedattuna pellavalla ja H&M pellava aamutakki sängylle eksyneenä myös.  J.F by Finlayson parivuoteen aluslakana vaaleanharmaana on päätynyt meillä päiväpeitoksi. Se on kevyt heittää sängyn päälle ja pellavan rouheus miellyttää minua.

Taustalla Marimekon Siirtolapuutarha tytynyjä, teetetty. Elloksen valkoiset pitsityynyt ja Ikean luonnonvalkoinen torkkupeitto.


Nämä punaiset lenkkarit löysi luokseni Amsterdamista. Nike Rosherun -juoksukengät. Ajatus oli, että käytän niitä monimuotoisesti matkoillani, juoksen,kävelen, hengailen ja jopa salilla voisin niitä käyttää. Nyt käyn ensimmäisen kerran kotipuolesta testaamassa nämä juosten.


Kengät veivät minua 11 kilsaa, eikä lonkatkaan huutaneet kivusta. Vanhat Ascis Nimbukset ovat virallisesti nyt mennyttä elämää. Tästä lähin juoksen kevyillä kengillä. Näissä pieni miinus siitä, että kangas niin ohut, että kostui etuvarpaat.

HUIPPUA LAUANTAITA!!!!! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti